Zanimlivosti Twitter FaceBook Prati Poraka Humor
1 2 3

Народна индијска поговорка:

 

 

Оној што се опил од вино, ќе се отрезни, но оној што е пијан од властољубие не може да се отрезни се додека не падне наземи, облеан во сопствената крв

5.0 / 5 (5 гласови)

 

Алчниот човек има двојна мака: како да натрупа пари и како да ги потроши

4.6 / 5 (8 гласови)

 

Природата на мажот можат да ја изменат само две нешта: парите и жените

4.7 / 5 (9 гласови)

 

Никој не е попаметен од будала која знае да молчи

4.8 / 5 (16 гласови)

 

Нема луѓе кои се знаат и нема луѓе кои ништо не знаат

4.8 / 5 (10 гласови)

 

Не прави се што можеш, не давај се што имаш, не кажувај се што знаеш

4.6 / 5 (14 гласови)

1 2 3

Copyright © 2018. All right reserved.