Zanimlivosti Twitter FaceBook Prati Poraka Humor
1 2 3 4

Народна еврејска поговорка:

 

 

Никогаш не треба да ги држиш сите јајца во иста кошница.

4.3 / 5 (7 гласови)

 

Ако сакаш да ти се остварат соништата, немој да спиеш

4.5 / 5 (19 гласови)

 

Љубовта што се храни со пари и подароци, останува гладна.

4.2 / 5 (11 гласови)

 

Око давам, око да ти ископам.

3.3 / 5 (9 гласови)

 

Не прави му го на другиот тоа што не сакаш тебе да ти го прават.

4.9 / 5 (16 гласови)

 

Парите лежат на улица само треба да се соберат

4.8 / 5 (9 гласови)

1 2 3 4

Copyright © 2018. All right reserved.