Zanimlivosti Twitter FaceBook Prati Poraka Humor
1 2 3 4

Народна еврејска поговорка:

 

 

Бог нека ве чува од злите жени, а од добрите чувајте се сами

4.7 / 5 (9 гласови)

 

Човекот што е премногу добар за светот, често не е добар за своето семејство

4.1 / 5 (9 гласови)

 

Се што може да се купи со пари е евтино.

4.7 / 5 (18 гласови)

 

За неукиот староста е зима;за учениот- тоа е доба на жетва.

5.0 / 5 (5 гласови)

 

Ако имаш две алтернативи, избери ја третата.

4.5 / 5 (6 гласови)

 

Сакај ме малку, но сакај ме долго.

4.5 / 5 (15 гласови)

1 2 3 4

Copyright © 2018. All right reserved.