Zanimlivosti Twitter FaceBook Prati Poraka Humor
3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ...

Народна друга поговорка:

 

 

Човекот е таму кај што е неговиот дух, а не кај што е неговото тело

- тибетанска поговорка

4.6 / 5 (10 гласови)

 

Посетата секогаш прави задоволство-ако не при доаѓање, тогаш при одење

- португалска поговорка

5.0 / 5 (3 гласови)

 

Куќа без жена, воденица без вода

- ерменијска поговорка

4.0 / 5 (4 гласови)

 

Кој чини добро, никакво добро не го чека. Така било одамна

- индонезијска поговорка

4.5 / 5 (4 гласови)

 

Децата ги добиваат ударите кои ги заслужиле нивните родители

- италијанска поговорка

4.8 / 5 (5 гласови)

 

Своите деца сакај ги со срце, а воспитувај со раце

- украинска поговорка

4.0 / 5 (8 гласови)

3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ...

Copyright © 2018. All right reserved.