Zanimlivosti Twitter FaceBook Prati Poraka Humor
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ...

Народна друга поговорка:

 

 

Жената и златото можат сé

- шпанска поговорка

5.0 / 5 (5 гласови)

 

И најдобрата жена е само жена

- германска поговорка

5.0 / 5 (2 гласови)

 

Љубовта без жена, воденица без вода

- ерменска поговорка

5.0 / 5 (4 гласови)

 

Жената е како сенка: ако трчаш по неа бега, ако трчаш пред неа, трча по тебе

- грузијска поговорка

4.8 / 5 (6 гласови)

 

Ако жената ти е добра, друга не ти треба

- ескимска поговорка

5.0 / 5 (6 гласови)

 

Бракот без деца е ден без сонце

- латинска поговорка

4.0 / 5 (7 гласови)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ...

Copyright © 2018. All right reserved.