Zanimlivosti Twitter FaceBook Prati Poraka Humor
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ...

Народна друга поговорка:

 

 

Види ја жената како изгледа, па ќе заклучиш каков й е мажот

- шпанска поговорка

5.0 / 5 (6 гласови)

 

Се наспал толку што веќе не му е мило да живее

- ескимска поговорка

5.0 / 5 (3 гласови)

 

Правдата понекогаш спие, но никогаш не умира

- латинска поговорка

5.0 / 5 (10 гласови)

 

Човекот не може да се искачи по скалата на животот со рацете во џеб

- американска поговорка

4.6 / 5 (10 гласови)

 

Во љубовта и војната сé е дозволено

- англиска поговорка

4.6 / 5 (15 гласови)

 

Ако одиш секогаш ќе стигнеш каде што си наумил

- бурманска поговорка

5.0 / 5 (8 гласови)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ...

Copyright © 2018. All right reserved.