Zanimlivosti Twitter FaceBook Prati Poraka Humor
4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ...

Народна друга поговорка:

 

 

Во затворена уста не влегува мушичка

- шпанска поговорка

4.8 / 5 (4 гласови)

 

И кога спијат на иста перница, мажот и жената сонуваат различни соништа

- монголска поговорка

4.6 / 5 (7 гласови)

 

Бракот и макароните се добри единствено кога се жешки

- италијанска поговорка

5.0 / 5 (1 гласови)

 

Богатството е грев од бога, сиромаштвото е грев од луѓето

- руска поговорка

5.0 / 5 (1 гласови)

 

Смртта е бесмртна, сé останато е смртно

- старогрчка поговорка

4.7 / 5 (3 гласови)

 

Сакај ме да можам да те сакам, држи ме да можам да те држам

- грчка поговорка

4.3 / 5 (4 гласови)

4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ...

Copyright © 2018. All right reserved.