Zanimlivosti Twitter FaceBook Prati Poraka Humor
1 2

Народна виетнамска поговорка:

 

 

Маж без жена - коњ без седло

4.8 / 5 (6 гласови)

 

Повеќе вреди да се живее и во најбеден живот со своето семејство, отколку да се живее сам во изобилство

5.0 / 5 (6 гласови)

 

Се додека ја има главата на рамената, за човекот ништо не е изгубено

5.0 / 5 (3 гласови)

 

Ако сакате да знаете колку бил некој среќен во животот, погледнете колкаво му е потомството

4.0 / 5 (6 гласови)

 

Среќата и талентот ретко се добри пријатели

5.0 / 5 (6 гласови)

 

Koгa уживаме во некој сладок плод, треба со благодарност да се сетиме и на оној што ја засадил овошката

4.8 / 5 (10 гласови)

1 2

Copyright © 2018. All right reserved.