Zanimlivosti Twitter FaceBook Prati Poraka Humor
1 2 3 4 5 6 7

Народна бугарска поговорка:

 

 

Здрав на болен не му верува

4.5 / 5 (2 гласови)

 

Кој бега од дожд, на град налетува

2.7 / 5 (3 гласови)

 

Кој оди полека, стасува далеку

5.0 / 5 (4 гласови)

 

Страв лозје чува

5.0 / 5 (2 гласови)

 

Туѓо жито лесно се раздава

3.7 / 5 (3 гласови)

 

Подобро во пекол со умни, него во рај со луди

5.0 / 5 (5 гласови)

1 2 3 4 5 6 7

Copyright © 2018. All right reserved.