Zanimlivosti Twitter FaceBook Prati Poraka Humor
1 2 3 4 5 6 7

Народна бугарска поговорка:

 

 

Видела свињата рогозина па посакала и постела

5.0 / 5 (2 гласови)

 

Брзиот не оди по вода, туку жедниот

5.0 / 5 (5 гласови)

 

Секое чудо за три дена

4.3 / 5 (4 гласови)

 

Ако сакаш да се давиш, не се мачи во плитка вода

4.3 / 5 (3 гласови)

 

Два пати мери, еднаш сечи

4.0 / 5 (3 гласови)

 

Жената се смее кога може, а плаче кога сака

4.6 / 5 (10 гласови)

1 2 3 4 5 6 7

Copyright © 2018. All right reserved.