Zanimlivosti Twitter FaceBook Prati Poraka Humor
1 2 3 4 5 6 7

Народна бугарска поговорка:

 

 

Лозјето не сака молитва туку мотика

5.0 / 5 (5 гласови)

 

И на аџилак да оди, магарето пак ќе си остане магаре

4.7 / 5 (7 гласови)

 

И свињата знае што е диња

3.9 / 5 (7 гласови)

 

Што ќе надробиш тоа и ќе сркаш

4.0 / 5 (4 гласови)

 

Секој може да ти дава ум, ама нема кој да ти помогне

5.0 / 5 (9 гласови)

 

Готови пари и печен леб брзо се јадат

5.0 / 5 (6 гласови)

1 2 3 4 5 6 7

Copyright © 2018. All right reserved.