Zanimlivosti Twitter FaceBook Prati Poraka Humor
1 2 3 4 5 6 7

Народна бугарска поговорка:

 

 

Кај што е иглата,таму е и конецот

4.7 / 5 (10 гласови)

 

Секој си го фали краставото магаре

5.0 / 5 (5 гласови)

 

Бега како ѓавол од темјан

5.0 / 5 (2 гласови)

 

Ако срцето не кажува,лицето покажува

4.2 / 5 (13 гласови)

 

Така баба знае, така и бае

5.0 / 5 (5 гласови)

 

Кој зло мисли зло и наоѓа

5.0 / 5 (5 гласови)

1 2 3 4 5 6 7

Copyright © 2018. All right reserved.