Zanimlivosti Twitter FaceBook Prati Poraka Humor
1 2 3 4 5 6 7

Народна бугарска поговорка:

 

 

Жената за секого има полна торба солзи

4.1 / 5 (8 гласови)

 

Господ да ве варди од крстен ѓавол

4.7 / 5 (9 гласови)

 

Ако имаш слаб ум, мораш да имаш силен грб

4.8 / 5 (8 гласови)

 

Кај што не го сеат,таму ќе никне

4.9 / 5 (7 гласови)

 

Врзи го попот да е мирно селото

5.0 / 5 (12 гласови)

 

Гладна кокошка просо сонува

5.0 / 5 (8 гласови)

1 2 3 4 5 6 7

Copyright © 2018. All right reserved.