Zanimlivosti Twitter FaceBook Prati Poraka Humor
1 2 3 4

Народна арапска поговорка:

 

 

Има два вида луѓе: оние кои можат да бидат среќни, но тоа не се, и оние кои ја бараат среќата, но не ја наоѓаат

5.0 / 5 (9 гласови)

 

He радувај се премногу на ниту една работа, но и не растажувај се премногу затоа што работите не се вечни

5.0 / 5 (8 гласови)

 

Само човекот не е благодарен за добрината што ќе му ја сториш

5.0 / 5 (10 гласови)

 

Луѓето се познаваат по потта и по дадениот збор

4.9 / 5 (9 гласови)

1 2 3 4

Copyright © 2018. All right reserved.