Zanimlivosti Twitter FaceBook Prati Poraka Humor
1 2 3 4

Народна арапска поговорка:

 

 

Ако чуеш некој човек дека ти препишува добро кое не си го направил, тогаш немој да бидеш сигурен дека нема да ти препишува и зло кое нема да го направиш

5.0 / 5 (10 гласови)

 

Најблиску до огнот се оние кои лесно се палат

5.0 / 5 (6 гласови)

 

Пропуштањето на приликата е неприлика

5.0 / 5 (5 гласови)

 

Исплати го работникот пред да му се исуши потта на рацете

4.5 / 5 (8 гласови)

 

Кога крадливците се караат - се пронајдува украденото

5.0 / 5 (3 гласови)

 

Нека смиреноста ти ја престигнува брзината

4.9 / 5 (10 гласови)

1 2 3 4

Copyright © 2018. All right reserved.