Zanimlivosti Twitter FaceBook Prati Poraka Humor
1 2 3 4

Народна арапска поговорка:

 

 

Не гледај каде си паднал, туку каде си се лизнал

4.9 / 5 (7 гласови)

 

Три нешта го продолжуваат животот- голема куќа, брз коњ и послушна жена

4.5 / 5 (15 гласови)

 

Човекот е како стебло: луѓето го опкружуваат додека има плодови, но штом ќе паднат плодовите, луѓето го напуштаат и бараат подобро дрво

4.9 / 5 (17 гласови)

 

Вратата на доброчинството на сите им е отворена

4.8 / 5 (5 гласови)

 

Оттргни се од она што не те засега - ќе бидеш задоволен

4.8 / 5 (10 гласови)

 

Разумот е она што ти го осветлува патот

4.8 / 5 (4 гласови)

1 2 3 4

Copyright © 2018. All right reserved.