Zanimlivosti Twitter FaceBook Prati Poraka Humor
1 2 3 4 5 6

Марфиеви закони на љубовта :

 

 

Сексот нема калории.

4.5 / 5 (17 гласови)

 

Што е поубава жената што ја сакаш, толку полесно ќе можеш да ја напуштиш.

4.3 / 5 (16 гласови)

 

Целибатот не е наследен.

3.8 / 5 (9 гласови)

 

Никогаш не спиј со некој полуд од тебе.

4.6 / 5 (25 гласови)

1 2 3 4 5 6

Copyright © 2018. All right reserved.