Zanimlivosti Twitter FaceBook Prati Poraka Humor
1 2 3 4 5 6

Марфиеви закони на љубовта :

 

 

Секогаш е погрешно време во месецот.

5.0 / 5 (16 гласови)

 

Сексот е гаден само ако се прави онака како што треба.

4.2 / 5 (15 гласови)

 

Невиноста е излечива.

4.8 / 5 (39 гласови)

 

Квалитетите кои најобично ја привлекуваат жената се истите оние кои после неколку години не може да ги поднесе.

4.7 / 5 (30 гласови)

 

Единствениот лек против сексот е уште повеќе секс.

4.5 / 5 (28 гласови)

 

Сексот одзема најмалку време и носи највеќе проблеми.

4.0 / 5 (23 гласови)

1 2 3 4 5 6

Copyright © 2018. All right reserved.