Zanimlivosti Twitter FaceBook Prati Poraka Humor
1 2 3 4 5 6

Марфиеви закони на љубовта :

 

 

Парите не можат да купат љубов... но сепак ти даваат предност.

4.6 / 5 (47 гласови)

 

Сексот е како снегот, никогаш не знаеш колку сантиметри ќе биде и колку долго ќе трае.

5.0 / 5 (35 гласови)

 

Љубовта е чиста хемија, сексот е чиста физика

4.8 / 5 (33 гласови)

 

Не прави прељуба...освен ако не налеташ на права прилика.

4.6 / 5 (41 гласови)

 

Можеби има работи кои се подобри од сексот, можеби има и полоши. Но ништо не е како сексот.

4.9 / 5 (22 гласови)

 

Во темно сите жени се убави.

4.3 / 5 (48 гласови)

1 2 3 4 5 6

Copyright © 2018. All right reserved.