Zanimlivosti Twitter FaceBook Prati Poraka Humor
1 2 3 4 5 6

Марфиеви закони на љубовта :

 

 

Сакај го својот сосед... Но внимавај да не те фатат.

4.7 / 5 (22 гласови)

 

Сексот е една од деветте причини за реинкарнација. Останатите осум и не се толку важни.

4.8 / 5 (13 гласови)

 

Маж си е маж, но добар велосипед.. е тоа е возење.

4.8 / 5 (32 гласови)

 

Никогаш не се расправај со жената кога е изморена... или одморена.

5.0 / 5 (44 гласови)

 

Колку помлади, толку подобро.

4.0 / 5 (29 гласови)

 

Сексот е наследен. Ако твоите родители никогаш го немале, најверојатно и ти ќе го немаш.

4.3 / 5 (35 гласови)

1 2 3 4 5 6

Copyright © 2018. All right reserved.