Zanimlivosti Twitter FaceBook Prati Poraka Humor
1 2 3 4 5 6

Марфиеви закони на љубовта :

 

 

Не е важна големината на стапчето, туку неговата магија.

4.9 / 5 (54 гласови)

 

Апстинирај од вино, девојки и песни. Главно од песни.

4.5 / 5 (15 гласови)

 

Никогаш не си легнувај налутен. Остани буден и расправај се.

5.0 / 5 (50 гласови)

 

Мажот може да биде среќен со било која жена, се додека не е вљубен во неа.

4.7 / 5 (36 гласови)

 

Љубовта е триумф на имагинацијата над интелегенцијата.

4.9 / 5 (30 гласови)

 

Никогаш не вели не.

4.5 / 5 (24 гласови)

1 2 3 4 5 6

Copyright © 2018. All right reserved.