Zanimlivosti Twitter FaceBook Prati Poraka Humor
1 2 3 4 5 6

Марфиеви закони на љубовта :

 

 

Секогаш кога нешто може да се случи уште на првиот состанок, е тогаш кога немаш кондом.

4.8 / 5 (42 гласови)

 

Кога девојката ќе се јави и ќе ти каже дека треба да разговарате, тогаш врската е веќе завршена.

4.8 / 5 (43 гласови)

 

Ако веруваш дека врската нема да успее, но сепак сакаш да се обидеш, тогаш секако нема да успее. Последица: Подоцна ќе откриеш дека врската не успеала бидејќи не си верувал дека ќе успее.

4.9 / 5 (56 гласови)

 

Најдобриот секс ќе го добиеш од онаа личност која најмногу не ти одговара.

4.8 / 5 (52 гласови)

 

Секогаш е полесно да најдете партнер кога сте веќе во врска.

4.8 / 5 (78 гласови)

 

Убавината е само на површината, додека грдоста оди до ср'ж.

4.7 / 5 (48 гласови)

1 2 3 4 5 6

Copyright © 2018. All right reserved.