Zanimlivosti Twitter FaceBook Prati Poraka Humor
1 2 3 4

Марфиеви закони на физиката :

 

 

Колку е поладна плочата на рендген апаратот, толку поголем дел од телото треба да прилепиш на неа.

4.2 / 5 (6 гласови)

 

Доколку експериментот успева, нешто тргнало лошо.

4.6 / 5 (5 гласови)

 

Марфиев закон за термодинамиката: Работите се влошуваат под притисок.

4.5 / 5 (8 гласови)

1 2 3 4

Copyright © 2018. All right reserved.