Zanimlivosti Twitter FaceBook Prati Poraka Humor
1 2 3 4

Марфиеви закони на физиката :

 

 

Милеров закон: Никогаш не можеш да знаеш колку е длабока барата, се додека не застанеш во неа.

4.6 / 5 (14 гласови)

 

Постојат две нешта на земјата кои се универзални: водород и глупост.

5.0 / 5 (7 гласови)

 

На која страна и да се завртиш кога влегуваш во лифт, копчињата ќе бидат на спротивната.

4.5 / 5 (8 гласови)

 

Ако се заглави, примени сила. Ако се скрши, и онака требаше да се замени.

5.0 / 5 (6 гласови)

 

Немој со сила, земи поголем чекан.

4.2 / 5 (11 гласови)

 

Работи подобро ако го вклучиш.

4.2 / 5 (5 гласови)

1 2 3 4

Copyright © 2018. All right reserved.