Zanimlivosti Twitter FaceBook Prati Poraka Humor
1 2 3 4

Марфиеви закони на физиката :

 

 

Најпознатата фраза што може да се слушне во науката, при новите откритија, не е "Еурека!" туку "Ова е чудно..."

4.8 / 5 (11 гласови)

 

Никогаш не е добро да му дадете до знаење на електронскиот апарат дека ви се брза.

4.9 / 5 (13 гласови)

 

Експертот секогаш ќе прокоментира за она што е очигледно.

4.6 / 5 (11 гласови)

 

Никогаш нема време за да се направи како што треба, но секогаш има време истото да се направи од почеток.

4.9 / 5 (8 гласови)

 

И покрај строго контролираните услови на притисок,температура, влажност и сл. организмот ќе си прави што си сака.

4.8 / 5 (11 гласови)

 

Ако на крајот добиеш погрешно решение, пробај да го помножиш тоа со бројот на страната.

4.3 / 5 (7 гласови)

1 2 3 4

Copyright © 2018. All right reserved.