Zanimlivosti Twitter FaceBook Prati Poraka Humor
3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ...

Марфиеви закони на се останато :

 

 

Харбуров закон: Краен рок е една недела по планираниот краен рок.

5.0 / 5 (16 гласови)

 

Џоновиот колатерален колорал: За да добиеш кредит, мораш најнапред да докажеш дека не ти е потребен.

5.0 / 5 (13 гласови)

 

Ханлонов закон: Подобро добар план денес, отколку совршен утре.

5.0 / 5 (11 гласови)

 

Вилогбиев закон: Кога се обидуваш некому да му покажеш дека машината не работи, таа ќе проработи.

5.0 / 5 (25 гласови)

 

Смитов закон: Ниеден вистински проблем нема решение.

5.0 / 5 (11 гласови)

 

Мајнеров закон: Никој не ги забележува големите грешки.

5.0 / 5 (8 гласови)

3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ...

Copyright © 2018. All right reserved.