Zanimlivosti Twitter FaceBook Prati Poraka Humor
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ...

Марфиеви закони на се останато :

 

 

За да најдеш експерт, одбери го оној што предвидува дека работата ќе трае најдолго и ќе чини најскапо.

4.8 / 5 (12 гласови)

 

Ништо не мотивира повеќе, отколку кога го гледаш својот шеф како работи цел ден.

5.0 / 5 (22 гласови)

 

Дефектот ќе се појави откако ќе помине крајната инспекција.

4.7 / 5 (13 гласови)

 

Кажи му на човек дека има 300 милијарди ѕвезди во универзумот и ќе ти поверува. Кажи му дека клупата е пресно фарбана и сепак ќе провери за да се осигура.

4.9 / 5 (35 гласови)

 

Логика е систематски метод со кој со сигурност може да дојдеме до контрадикција.

5.0 / 5 (14 гласови)

 

Никогаш не можеш да погодиш од која страна поминал возот, гледајќи во шините.

4.8 / 5 (14 гласови)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ...

Copyright © 2018. All right reserved.