Zanimlivosti Twitter FaceBook Prati Poraka Humor
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ...

Марфиеви закони на се останато :

 

 

Правдата секогаш победува... три пати од седум.

4.9 / 5 (15 гласови)

 

Возилото што се наоѓа пред тебе секогаш се движи поспоро.

4.9 / 5 (22 гласови)

 

Лежечките полицајци немаат речиси никаков ефект ако брзината на автомобилот е три пати поголема од пропишаната.

4.5 / 5 (15 гласови)

 

Правилото за точност: Кога наоѓаш решение за некој проблем, секогаш е добро да го знаеш одговорот на истиот. Заклучок: Секако е добро да знаеш и дали имаш проблем.

4.2 / 5 (10 гласови)

 

Ако го нема во компјутерот, тогаш не постои.

4.7 / 5 (13 гласови)

 

Ако не можеш да го сватиш, тогаш е нешто очигледно.

4.9 / 5 (19 гласови)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ...

Copyright © 2018. All right reserved.