Zanimlivosti Twitter FaceBook Prati Poraka Humor
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ...

Марфиеви закони на се останато :

 

 

Tаму каде што трпението губи, силата надвладува.

4.6 / 5 (18 гласови)

 

Сé што е убаво во животот е или илегално, не морално или здебелува.

5.0 / 5 (39 гласови)

 

Во било кое општество, секоја индивидуа ќе се издигне на највисокото ниво на неговата неспособност и ќе остане таму.

5.0 / 5 (11 гласови)

 

Сервисерот никогаш до сега не видел модел баш како вашиот.

5.0 / 5 (8 гласови)

 

Законот на Карсон: Подобро да бидеш богат и здрав, отколку сиромашен и болен.

5.0 / 5 (14 гласови)

 

Секогаш е потешко да најдеш работа, отколку да ја задржиш.

5.0 / 5 (17 гласови)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ...

Copyright © 2018. All right reserved.