Zanimlivosti Twitter FaceBook Prati Poraka Humor
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ...

Марфиеви закони на се останато :

 

 

Веројатноста дека ќе заврне е обратно пропорцијонална од големината на чадорот што го носите со вас тој ден.

4.6 / 5 (23 гласови)

 

Расположи се, најлошото допрва доаѓа...

5.0 / 5 (36 гласови)

 

Најлошите удари во голфот ќе ви се случат баш кога сакате да импресионирате некого.

5.0 / 5 (13 гласови)

 

Најдобрите ваши удари во голфот ќе се случат кога ќе играте сами.

4.7 / 5 (15 гласови)

 

Секој пат кога ќе оставите некој предмет на "сигурно", никогаш повеќе нема да го видите.

5.0 / 5 (31 гласови)

 

Ако посакуваш нешто доволно долго, големи се шансите да не го добиеш.

4.7 / 5 (29 гласови)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ...

Copyright © 2018. All right reserved.