Zanimlivosti Twitter FaceBook Prati Poraka Humor
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ...

Марфиеви закони на се останато :

 

 

Документот што го барате е секогаш на дното од најголемото купче.

4.7 / 5 (26 гласови)

 

Ако вашата акција има 50% шанса да биде точна, 75% од времето ќе биде грешна.

4.5 / 5 (11 гласови)

 

Ќе најдеш полесен начин како да направиш нешто, откако ќе завршиш со работата.

4.9 / 5 (29 гласови)

 

Што и да сакаш - неможеш да го имаш, тоа што го имаш - не го ни сакаш.

4.8 / 5 (46 гласови)

 

Кога ќе ја видите светлината на крајот од тунелот.. тунелот ќе се затрупа.

4.5 / 5 (26 гласови)

 

Ако вистината е на ваша страна, никој нема да ви верува.

5.0 / 5 (29 гласови)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ...

Copyright © 2018. All right reserved.