Zanimlivosti Twitter FaceBook Prati Poraka Humor
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ...

Марфиеви закони на се останато :

 

 

Закон за ревизија: Сé што може да тргне наопаку, веќе тргнало наопаку ! ..Само вие не сте биле известени за тоа.

4.8 / 5 (12 гласови)

 

Најголемите идеи никогаш не остануваат запаметени, најглупавите изјави никогаш не се забораваат.

5.0 / 5 (26 гласови)

 

Закон за полирање на прозорци: Дамката е секогаш од другата страна.

4.7 / 5 (19 гласови)

 

Ако не успееш првиот пат.. Уништи ги сите докази дека си се обидел.

5.0 / 5 (34 гласови)

 

Секој проблем може да се замени со уште поголем.

5.0 / 5 (16 гласови)

 

Закон за избегнување: Ако по некоја случајност Марфиевиот закон не успее, тогаш се спрема за нешто поголемо.

4.6 / 5 (11 гласови)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ...

Copyright © 2018. All right reserved.