Zanimlivosti Twitter FaceBook Prati Poraka Humor
6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ...

Марфиеви закони на се останато :

 

 

Пинтов закон: Штом некому направиш услуга, тоа ќе стане твоја работа.

5.0 / 5 (20 гласови)

 

Идеалниот кандидат се јавува еден ден по вработување на просечниот.

5.0 / 5 (11 гласови)

 

Во секој крупен проблем се наоѓа помал проблем кој се бори да излезе надвор.

4.6 / 5 (9 гласови)

 

Невозможно е било што да се направи отпорно на будали, бидејќи будалите се така инвентивни.

5.0 / 5 (11 гласови)

 

Од подот не можеш да паднеш

4.5 / 5 (13 гласови)

 

Никогаш не се расправај со будала. Луѓето можеби нема да ја воочат разликата.

4.7 / 5 (26 гласови)

6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ...

Copyright © 2018. All right reserved.