Zanimlivosti Twitter FaceBook Prati Poraka Humor
5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ...

Марфиеви закони на се останато :

 

 

Труманов закон: Ако не можеш да ги увериш, збуни ги.

5.0 / 5 (26 гласови)

 

Кеопсов закон: Никогаш ништо не може да се изгради на време, нити со предвидениот буџет.

3.9 / 5 (7 гласови)

 

Правило на великаните: Кога некого на кого на големо му се восхитуваш и го цениш изгледа како да се занимава со длабоки мисли, веројатно рамислува за ручек.

4.0 / 5 (4 гласови)

 

Кога авионот во кој што леташ касни, оној што треба да го фатиш секогаш тргнува на време.

4.7 / 5 (13 гласови)

 

Луѓето и народите ќе се однесуваат разумно кога ќе ги исцрпат сите други можности.

5.0 / 5 (13 гласови)

 

Проширениот Марфиев закон: Доколку цела низа настани можат да тргнат наопаку, ќе тргнат наопаку по најлошиот можен ред.

4.8 / 5 (16 гласови)

5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ...

Copyright © 2018. All right reserved.