Zanimlivosti Twitter FaceBook Prati Poraka Humor
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ...

Марфиеви закони на се останато :

 

 

Во секој пар има барем еден идиот. Не е реткост и да се двајца -Марфиев закон

4.5 / 5 (4 гласови)

 

Должината на бракот е обратно пропорционална со парите вложени во венчавката -Марфиев закон

5.0 / 5 (1 гласови)

 

Подобро е да си сам, отколку да не си со сите

4.7 / 5 (33 гласови)

 

Хаосот секогаш победува, бидејќи е подобро организиран.

4.9 / 5 (32 гласови)

 

Банкарска аксиома: Личноста пред тебе во редицата ја има најкомплексната можна транзакција.

5.0 / 5 (15 гласови)

 

И на 8миот ден Бог рекол: "Ок, Марфи, преземи понатаму .."

5.0 / 5 (23 гласови)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ...

Copyright © 2018. All right reserved.