Zanimlivosti Twitter FaceBook Prati Poraka Humor
1 2 3 4 5

Марфиеви закони на компјутерите :

 

 

Дисковите се секогаш полни. Безполезно е да купувате дополнителен диск, податоците се прошируваат за да ја исполнат сета празнина која што постои.

4.4 / 5 (5 гласови)

 

Без разлика колку напорно работиш, твојот шеф ќе се појави во моментот кога сурфаш по ризница.

4.9 / 5 (13 гласови)

 

Што повеќе време е потребно за да симнете некоја програма, толку е поверојатно дека таа нема да работи.

5.0 / 5 (4 гласови)

 

Бројот на проблеми што можат да се појават е обратно пропорционален од преостанатото време до крајниот рок.

5.0 / 5 (4 гласови)

 

Без разлика каква добра зделка сте направиле за новиот компјутер, цената секогаш ќе падне веднаш по купувањето на истиот.

5.0 / 5 (8 гласови)

 

Вториот закон на Филингтон: Јаките програмери не ставаат коментари во кодот. Ако било тешко да се напише, тогаш треба да биде и тешко да се разбере.

5.0 / 5 (3 гласови)

1 2 3 4 5

Copyright © 2018. All right reserved.