Zanimlivosti Twitter FaceBook Prati Poraka Humor
1 2 3 4 5

Марфиеви закони на компјутерите :

 

 

Секогаш добивате е-маил од веб страна која што не сте ја посетиле.

4.7 / 5 (9 гласови)

 

Програмата ќе работи како што треба само кога тебе не ти е гајле за тоа.

4.9 / 5 (11 гласови)

 

Единствената програма што работи перфектно секој пат е вирусот.

5.0 / 5 (9 гласови)

 

Една програма е добра само ако нема грешки, што не е возожно.

3.8 / 5 (5 гласови)

 

Секогаш кога ќе имате потреба од важен документ од серверот, мрежата нема да работи.

5.0 / 5 (8 гласови)

 

По аксиома се знае дека секој потребен резервен дел од компјутерот или престанал да се произведува или го нема на залиха.

5.0 / 5 (5 гласови)

1 2 3 4 5

Copyright © 2018. All right reserved.