Zanimlivosti Twitter FaceBook Prati Poraka Humor
1 2 3 4 5

Марфиеви закони на компјутерите :

 

 

Експерт е личност која е донесена во последен миг, за да се сподели вината.

4.8 / 5 (12 гласови)

 

Компјутерите ви помагаат да си го потрошите вашето време ефикасно.

5.0 / 5 (10 гласови)

 

Бројот на грешки секогаш го надминува бројот на линии код на програмата.

5.0 / 5 (3 гласови)

 

Програма што компајлира од прва има грешка во алгоритамот.

4.0 / 5 (4 гласови)

 

"Прилично добро" не постои... Освен ако имате краен рок.

5.0 / 5 (5 гласови)

 

Ако не е скршено, оверклокирај го !

5.0 / 5 (1 гласови)

1 2 3 4 5

Copyright © 2018. All right reserved.