Zanimlivosti Twitter FaceBook Prati Poraka Humor
1 2 3 4 5

Марфиеви закони на војната :

 

 

Проблемот во одењето по најсигурниот пат е тоа што непријателот веќе го има минирано.

4.7 / 5 (12 гласови)

 

Единственото нешто што е попрецизно од непријателски оган е пријателскиот оган.

5.0 / 5 (11 гласови)

 

Ако твојот претпоставен може да те види, значи тогаш може и непријателот.

5.0 / 5 (4 гласови)

 

Нема поубаво чувство од колку некој да пука во тебе, и промаши.

4.7 / 5 (13 гласови)

 

Другарството е многу важно за твоето преживување.. Му даваш шанса на непријателот да пука во некој друг.

5.0 / 5 (4 гласови)

 

Кога итно ти е потребен претпоставен офицер, дремни си.

5.0 / 5 (1 гласови)

1 2 3 4 5

Copyright © 2018. All right reserved.