Zanimlivosti Twitter FaceBook Prati Poraka Humor
1 2 3 4 5

Марфиеви закони на војната :

 

 

Ако нападот оди навистина добро, тогаш е заседа.

5.0 / 5 (7 гласови)

 

Кога непријателот е на домет, тогаш сте и вие.

4.7 / 5 (3 гласови)

 

Битката секогаш се случува на местото меѓу двете споени мапи.

5.0 / 5 (2 гласови)

 

Непријателот главно напаѓа во две прилики: кога тој е спремен и кога вие не сте.

5.0 / 5 (12 гласови)

 

Ако неможеш да се сетиш, значи бајонетот е насочен кон тебе.

4.0 / 5 (7 гласови)

 

Не постои такво нешто што се вика совршен план.

5.0 / 5 (4 гласови)

1 2 3 4 5

Copyright © 2018. All right reserved.