Zanimlivosti Twitter FaceBook Prati Poraka Humor
1 2 3 4 5

Марфиеви закони на војната :

 

 

Фитилот од пет секунди секогаш гори за три.

4.3 / 5 (9 гласови)

 

Мотото на снајперистите: Посегни и допри некого.

5.0 / 5 (5 гласови)

 

Непријателот никогаш не те забележува, се додека не направиш грешка.

4.9 / 5 (9 гласови)

 

Временските услови не се неутрални.

5.0 / 5 (6 гласови)

 

Сé што правите може да биде кобно за вашиот живот, вклучувајќи и да не правите ништо.

5.0 / 5 (11 гласови)

 

Важните работи се секогаш едноставни. Едноставното е секогаш тешко.

4.0 / 5 (5 гласови)

1 2 3 4 5

Copyright © 2018. All right reserved.