Zanimlivosti Twitter FaceBook Prati Poraka Humor
1 2 3 4 5

Марфиеви закони на војната :

 

 

Ако не успееш првиот пат, повикај бомбардери.

4.6 / 5 (9 гласови)

 

Професионалните војници се предвидливи. Светот е преполн со опасни аматери.

4.6 / 5 (9 гласови)

 

Никогаш не заборавај дека твоето оружје е направено од најевтината понуда.

4.6 / 5 (9 гласови)

 

Кога се сомневаш... испразни цел шаржер.

3.7 / 5 (3 гласови)

 

Радарот претежно откажува ноќе и во лоши временски услови, а особено за време на тие две нешта заедно.

4.0 / 5 (6 гласови)

 

Кога ќе ослободите некоја област, погрижете се и непријателот да го знае тоа.

4.8 / 5 (8 гласови)

1 2 3 4 5

Copyright © 2018. All right reserved.