Zanimlivosti Twitter FaceBook Prati Poraka Humor
1 2 3

Марфиеви закони на автомобилите :

 

 

Ако нема гужва тогаш ќе има работа на патот.

5.0 / 5 (3 гласови)

 

Веројатноста на оштетување на позајменото возило е правопропорционална со емотивната приврзаност на сопственикот кон неа.

5.0 / 5 (6 гласови)

 

Колку повеќе касните, толку се поголеми шансите да ги фатите сите црвени светла по патот.

5.0 / 5 (10 гласови)

 

Дилерот за автомобили секогаш прави некој добар план на исплата за автомобил што знае дека не ви е потребен и што не можете да си го дозволите.

5.0 / 5 (3 гласови)

 

Без разлика колку е одржан автомобилот, ќе му истече маслото.

4.2 / 5 (5 гласови)

 

Секогаш кога има три автомобили на патот, возачите се пијани и никаде нема полицаец.

4.2 / 5 (5 гласови)

1 2 3

Copyright © 2018. All right reserved.