Zanimlivosti Twitter FaceBook Prati Poraka Humor
1 2 3

Марфиеви закони на автомобилите :

 

 

Вашето дете секогаш ќе заспие во автомобилот пет минути пред да пристигнете на посакуваното место

5.0 / 5 (8 гласови)

 

Без разлика колку брзо возите, на личноста позади вас секогаш им се брза повеќе.

5.0 / 5 (3 гласови)

 

Црвеното светло секогаш трае подолго од зеленото.

5.0 / 5 (8 гласови)

 

Кога вашиот автомобил ќе се расипе и е потребна мала поправка, механичарот ќе мора да го извади моторот за да дојде до расипаниот дел.

4.8 / 5 (4 гласови)

 

Најголемото возило секогаш има право на првенство на минување.

4.3 / 5 (6 гласови)

 

Никогаш нема да можете да му го демонстрирате ниту пак опишете чудниот звук што доаѓал од вашиот автомобил, кога ќе го однесете на автомеханичар.

5.0 / 5 (6 гласови)

1 2 3

Copyright © 2018. All right reserved.