Zanimlivosti Twitter FaceBook Prati Poraka Humor
1 2 3

Марфиеви закони на автомобилите :

 

 

Кога конечно ќе заштедите за да го поправите вашиот автомобил, ќе ве испуштат од работа.

5.0 / 5 (2 гласови)

 

Ќе ви се дупне гума баш кога ќе немате резервна. Ова ќе се случи одкако некој ќе ве потсети дека треба да набавите резервна... Таа личност ќе биде во автомобилот.

5.0 / 5 (9 гласови)

 

Секогаш има место за паркирање кога возите џип.

4.5 / 5 (8 гласови)

 

Осамената раскрсница никогаш нема сообраќај, се додека вие не се обидете да ја преминете.

5.0 / 5 (8 гласови)

 

На која и да страна да застанете од бензиската пумпа, резервоарот ќе се наоѓа од спротивната страна.

5.0 / 5 (7 гласови)

 

Возилото со најмногу огнена моќ и артилерија има првенство на минување.

4.5 / 5 (4 гласови)

1 2 3

Copyright © 2018. All right reserved.