Zanimlivosti Twitter FaceBook Prati Poraka Humor

Случаен Марфиев закон :

 

Ако постои можност неколку работи да тргнат наопаку, прва ќе тргне онаа што ќе предизвика најголема штета

5.0 / 5 (8 гласови)

Уште еден случаен закон

Copyright © 2017. All right reserved.