Zanimlivosti Twitter FaceBook Prati Poraka Humor
1 2 3 4 5 6 7 8

Факти за Храна и Пијалоци :

 

 

Млечната чоколада била измислена во Швајцарија во 1876 година од страна на Дејвид Питер

5.0 / 5 (10 гласови)

 

Праските некогаш биле познати како персијски јаболка

4.0 / 5 (4 гласови)

 

Оризот се фрла на венчавки како симбол на плодност

5.0 / 5 (8 гласови)

 

Наскапиот зачин на светот е шафранот

5.0 / 5 (7 гласови)

 

Алкохолните пијалоци ги содржат сите 13 минерали неопходни за живот

5.0 / 5 (12 гласови)

1 2 3 4 5 6 7 8

Copyright © 2018. All right reserved.