Zanimlivosti Twitter FaceBook Prati Poraka Humor
1 2 3 4 5 6 7 8

Факти за Храна и Пијалоци :

 

 

Во светот постојат околу 2000 различни видови на сирење

5.0 / 5 (5 гласови)

 

Млекото е бело зошто содржи протеин по име казеин кој е со бела боја.Исто така млекото содржи и масти кои се со бела боја

5.0 / 5 (4 гласови)

 

Спротивно на верувањата,чоколадата не предизвикува акни

5.0 / 5 (10 гласови)

 

Најпознатиот стимуланс на светот е кофеинот

4.8 / 5 (8 гласови)

 

Првото овошје изедено на Месечината била праската

4.4 / 5 (9 гласови)

 

Најголемо количество на путер од кикирики во светот консумираат Американците

4.0 / 5 (4 гласови)

1 2 3 4 5 6 7 8

Copyright © 2018. All right reserved.