Zanimlivosti Twitter FaceBook Prati Poraka Humor
1 2 3 4 5 6 7 8

Факти за Храна и Пијалоци :

 

 

Боровинките имаат повеќе антиоксиданти од било кое друго овошје на земјата

5.0 / 5 (3 гласови)

 

Јаболкото,компирот и кромидот имаат ист слаткаст вкус ако ги јадете со затнат нос

4.8 / 5 (6 гласови)

 

40% од бадемите во светот се искористени од страна на производителите на чоколади

4.5 / 5 (4 гласови)

 

Еден Американец изедува во просек 35.000 колачиња за време на животот

4.0 / 5 (3 гласови)

 

За да се направи едно еспресо потребни се 42 зрна кафе

4.0 / 5 (3 гласови)

 

Вкусот на храната може да се одреди само ако таа е измешана со плунка

5.0 / 5 (6 гласови)

1 2 3 4 5 6 7 8

Copyright © 2018. All right reserved.