Zanimlivosti Twitter FaceBook Prati Poraka Humor
1 2 3 4 5 6 7 8

Факти за Храна и Пијалоци :

 

 

Кока колата ќе била со зелена боја ако не и биле додадени обојувачи

5.0 / 5 (8 гласови)

 

Медот е единствена храна што не се расипува

4.9 / 5 (9 гласови)

 

Во 1830 година кечапот бил продаван како лек

5.0 / 5 (6 гласови)

 

Формулата за кока кола никогаш не била патентирана

4.1 / 5 (8 гласови)

 

Жените кои пијат повеќе од 2 шољи кафе дневно имаат поголем ризик од развој на остеопороза

3.3 / 5 (3 гласови)

 

Свежото јајце ќе потоне во вода, но бајатото не

5.0 / 5 (4 гласови)

1 2 3 4 5 6 7 8

Copyright © 2018. All right reserved.